Kisah Rihura

Kisah Rihura

Bermula dengan masalah pendarahan 3 bulan berturut-turut tiada penyelesaian dari klinik dan hospital yang dialami oleh Founder Rihura sendiri, Puan Zushazrina Zulkifli mengambil langkah mengamalkan Kurma Ajwa Madinah bagi menyelesaikan masalah tersebut.  Asbab amal Kurma Ajwa, masalah pendarahan dan misteri tiada lagi. Maka, tertubuhnya Rihura dalam membantu masyarakat hidup lebih gembira dan bermakna.

Menyedari hal ini, Rihura giat membantu masyarakat di luar sana yang mengalami masalah yang sama dan juga yang ingin memastikan kesihatan terbaik bagi kandungan, bayi, anak-anak serta orang tersayang.  Gembira melihat banyak masalah diselesaikan dengan baik, Rihura berbesar hati membantu usahawan atau individu yang berminat untuk berniaga bersama-sama membina perniagaan dari mana sahaja dengan mudah.

Rihura mengalu-alukan penyertaan anda untuk menjadi usahawan disamping membantu ramai individu yang sukar mendapatkan kurma Ajwa original segar dan sedap.

 

VISI RIHURA

Menjadikan Rihura sebagai pengeluar kurma Ajwa yang original, kualiti Eksport dan Premium, Segar serta mampu dimiliki oleh semua golongan masyarakat Malaysia dan memberi peluang menjana pendapatan kepada individu dan peniaga.

MISI RIHURA

Menjadi pilihan utama masyarakat bagi menyelesaikan masalah seisi keluarga serta mudah dimiliki ramai dan mampu membantu usahawan membina perniagaan untuk mencapai potensi diri, bebas kewangan.

[KLIK SINI BERKAITAN USAHAWAN RIHURA]